Home » Rreth Nesh » Informacion për Mediat
 
 
 
 

Ray Titus mori medaljen shoqeruese nga Palm Beach Atlantic University.

E enjte, Nentor 20, 2008

Drejtori Ekzekutiv i United Franchise Group Ray Titus mori cmimin nga Palm Beach Atlantic University ne Diten e Sipermarrjes se Lire Amerikane.
West Palm Beach. Fla –Nentor. 13.2008 – Ray Titus, Drejtori ekzekutiv i zhvillimit te rrjetit gjigant lokal te franchise, United Franchise Group (www.unitedfranchisegroup.com), eshte nderuar sot me medaljen shoqeruese gjate ceremonise se Dites se Sipermarrjes se Lire Amerikane ne Palm Beach Atlantic University. Titus ishte nominuar nga fitues te medaljeve te meparshme dhe perzgjedhur nga Bordi Keshillues i Sipermarrjes se Lire Amerikane per angazhimin me komunitetin dhe aftesite e tij sipermarrese.

Titus eshte djali i ideatorit te franchise, Roy Titus, themeluesit te Minuteman Press International, Inc i cili bashke me Ray-in themeloi SIGNARAMA ne 1987. Titus qe nga ajo kohe ka udhehequr United Franchise Group te behet nje burim nderkombetar franchise prej $500million me 1400 vendodhje ne 50 shtete dhe 5 brand-e: SIGNARAMA, EmbroidMe, Billboard Connection, FranchiseMart and Plan Ahead Events.